Stepsallad som jag tycker ni ska prova!
Man äter ca 2 tunnbrön var.
Tunnbröd 2 per/pers.
Rostbiff (två skivor till varje tunnbröd)
5 st kokta pressade potatisar till ca 3-4 pers
isbergssallad
torkad lök
Röra:
1 dl majonäs (det gillar Wilhelmsson släkten) kan drygas ut lite med cream freich också.
1/4 finhackad purjolök
1 grovt rivet äpple
1 tsk riven pepparot
2 msk chilisås
salt och peppar
Gör stora ark av aliminumfolie till varje tunnbröd. Lägg på varje tunnbröd: 2 rostbiffskivor, lite pressad potatis, lite röra, lite torkad lök och isbergssallad. Rulla i hop tunnbrödet och omslut varje rulle med foliet.
De blir smaskens...antingen som kvällstugg eller i picknicken.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Låter väldigt intressant!!
Skicka en kommentar